שאיבת ביציות - מתי מתחיל טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/09/2020 | 19:44 | מאת: טלי

שלום רב, אשמח להסבר לגבי לוח זמנים שנהוג בדר"כ של התחלת ההכנה לטיפול שאיבה: הבנתי שהשאיבה עצמה מבוצעת בימים 10-14 למחזור הוסת. בהנחה שהיום הראשון למחזור הוא הראשון לחודש נניח 01.10.2020 ולכן השאיבה עצמה תהיה בין התאריכים 10-14 לחודש. הדבר שלא ברור לי הוא מתי מתחילים במתן טיפול הורמונלי/תרופתי? האם ב- 01.10.2020 כלומר מייד עם קבלת המחזור או כמה ימים לאחר מכן ואז מבצעים אולטראסאונד ונותנים זירוז לזקיקים להבשיל כדי שניתן יהיה לשאוב אותם בין ה- 10 ל14 לחודש? תודה רבה

בד"כ מתחילים את הזריקות ביום השני או השלישי, למשך 10-14 יום, לפי התגובה השחלתית שלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית