הפרשות לבנות שבוע לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/09/2020 | 21:35 | מאת: נטע

לקחתי חודשיים של הפסקה מהטיםולים- לא נוטלת דבר. האם הגיוני שיש לי הפרשות לבנות שבוע לאחר ביוץ- בטא שלילית וללא קיום יחסים / היתכנות של היריון. האם זה הגיוני / תקין? רגילה לרוב שיש הפרשות לפני/ בזמן ביוץ ובמקסימום יומיים אחרי. על מה זה מעיד?

02/09/2020 | 22:30 | מאת: נטע

רוצה להוסיף שאין לי כל גירוי כלשהו/ גירוד/ ריח משהו אחר שעלול להעיד על פטריה ולכן מתפלאת כי זה נראה בדיוק כמו הפרשות של לפני הביוץ (אני בוודאות לפחות חמישה ימים אחרי)

לא נשמע מדאיג, אבל תמי ניתן לפנות לרופא שיבדוק.

02/09/2020 | 23:01 | מאת: נטע

תודה רבה לך פרופ' זיידמן על המענה המקצועי והאכפתי בפורום הזה לכולנו.

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית