הזרעה ראשונה בגיל 41 בדיוק..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/09/2020 | 16:44 | מאת: הודיה

ד"ר זיידמן , בבקשה אודה לך מאוד על תשובתך .. לפי הבנתי .. גם אם לעולם לא ניסיתי להכנס להריון-בגיל זה-ההמלצה היא-עם FSH 9.80 (לפני שנה לערך היה FSH - 8.40...) .. ואני בגיל 41 בדיוק , ההמלצה ללכת ישר לIVF אך הבנתי מתשובתך אלי מלפני כמה ימים שניתן לבצע 2-3 הזרעות . .. מקסימום. שאלתי היא : האם פרק הזמן של חודש עד 3 חודשם-בהם אנסה להרות מהזרעה תוך רחמית - עלול להפחית את הפוריות שלי ? הכוונה -זמן של עד 3 חודשים זה משמעותי לפריון ?... אנא המלצתך .. האם גם כשלעולם לא ניסיתי להרות - ללכת כרגע ישר ל IVF ? אני רוצה לתת לגוף לנסות להרות באופן טבעי יותר.. אך מצד שני ממש מפחדת שהזמן הזה של ההזרעות-אם לא יצליחו - יוריד את הפוריות שלי .. אנאא תשובתך \ המלצתך ... זה מאוד מאוד יעזור לי ... תודה..

זה באמת נחשב קצת בזבוז זמן בגילך, אבל אני מניח שלא ישנה הרבה אם תתחילי הפריות בעוד חודשיים שלושה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית