נוזל באגן לאחר ניתוח ...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/08/2020 | 07:40 | מאת: אני

שלום פרופסור זיידמן . לפני 4 ימים עברתמ ניתוח לפרסקופיה לטיפול באנדומטריוזיס ובעקבות כאבי בטן עליונה חזקים פניתי למיון .שם נמצא שקיים נוזל בכמות בינונית באגן . וזה מקור הכאב .שוחררתי הביתה עם משככי כאבים חזקים ואנטיביוטיקה לדלקת בשתן .(זה יכול להסביר גם את הכאב בכתף רק בצד אחד ? אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות . בדיקות דם תקינות למעט crp 16 . אודה מאד לעזרתך

גירוי של הסרעפת, יכול לעתים להסביר כאב בכתף בצד אחד, בגלל אופן העצבוב של הסרעפת..

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית