זריקות פריגניל במקום כדורי דופסטון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/08/2020 | 10:05 | מאת: שירן

בת 35 +3 ילדים לאחר שנה וחצי של טיפולים נכנסתי להריון טבעי שבוע 7+1 נצפה דופק. בשבוע שעבר הייתי במרפאה והרופאה המליצה לי על 3 כדורים דופסטון בבליעה בעקבות כתמים לא מוסברים של דם. רמת פרוגסטרון בשבוע 6 42.4 E2 1589 בטא 46985 Tsh 2.41 הלכתי לרופא פרטי לקבל עוד המלצה והוא הציע לקחת זריקה פריגניל פעמיים בשבוע במקום הכדורים. רציתי לדעת מה עדיף. אודה למענה

שני סוגי תמיכה מקובלים. לא מכיר מחקר השוואתי.

28/08/2020 | 17:08 | מאת: שירן

תודה רבה על המענה. הרופא שהייתי אצלו המליץ להשתמש בשניהם בו זמנית. זה בסדר?

גם אפשרות. זה לא יכול להזיק ואולי יכול להועיל.

29/08/2020 | 18:05 | מאת: שירן

תודה רבה

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית