שינוי במינון פורוגסטרון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/08/2020 | 13:58 | מאת: חגית

שלום, לקחתי קרינון בוקר ערב, זה עשה לי בעיות הוסיפו אוביטרל כדי שאולי אוכל להוריד קרינון. פרוגסטרון היה 94 לפני שהורדתי. אח"כ אמרו שאפשר להוריד פעם אחת קרינון. הורדתי ערב והאחות אמרה לי שעדיף לקחת בערב אז שאקח צהריים פעם אחת ואז ערב, בעצם הפסקה של יותר מ24 שעות. ראיתי שבקרינון כתוב דווקא לקחת בוקר. לקחתי בצהריים בערך שעתיים אחרי שעברו 24 שעות. האם האחות לא טעתה? האם באמת לקחת ערב ואין משמעות לכך שעברו יותר מ24 שעות בין נטילות? אגב בוקר אחרי שלא לקחתי בערב בדקתי פרוגסטרון והיה 65.5 האם זה אינדיקציה למשהו

עדיף לקחת קרינון בבוקר, כי אז הוא נמרח יותר טוב בנרתיק במשך היום, אבל ההשפעה היא בעיקר ליצירה של פחות גושים וכנראה לא על הספיגה של הפרוגסטין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית