בדיקת פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/08/2020 | 10:35 | מאת: שרון

היי אני ובעלי מנסים כבר חצי שנה להרות,אני בת 35 ברקע מחלת קרוהן שכרגע ברמיסיה -עברתי ניתוח להוצאת איזור דלקתי בטרמינל איליום. ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה4 למחזור ואלו התוצאות: אסטרדיול 202 17oh progesterone יצא 3.12 Lh 5.4 Fsh 8.1 פרולקטין 242 פרוגסטרון קטן מ2 טסווסטרון טוטל 0.7 Dhea 2.19 האם זה נחשב תקין מבחינת ערכים ורזרבה שחלתית? האם לניתוח שעברתי יש השפעה על הפוריות ? תודה

27/08/2020 | 10:40 | מאת: שרון

שכחתי לציין שהניתוח היה לפני 15 שנים.

זה נחשב תקין מבחינת ערכים ורזרבה שחלתית ומראה שלניתוח שעברת אין השפעה על הפוריות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית