תמיכה - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/08/2020 | 23:58 | מאת: יעל

שלום פרופ' בשישי האחרון עברתי החזרת 2 עוברים טריים יום 5. מקבלת תמיכה ב-2 אוטרגסטן, 1 דופסטון, 1 אסטרופם (הכל בוקר וערב). נוטלת הכל פומית. ביום הראשון לנטילת התמיכה סחרחורות קיצוניות ועייפות קיצונית כתוצאה מהאוטרגסן. אבל המצב השתפר משמעותית כבר למחרת. פתאום אתמול בערב, 8 ימים אחרי התחלת התמיכה, תופעות הלוואי הנ"ל חזרו. יש לציין שלא שיניתי דבר בשעת הנטילה או בהרגלי האכילה (או יותר נכון אי אכילה) לפני נטילת הכדורים. מדוע תופעות הלוואי חזרו אחרי שהגוף התרגל? האם הדבר מעיד על בעיה כלשהי? על השפעה לא מספקת של התמיכה? האם אלו תופעות מוכרות? יש לציין שמעבר להנ"ל סובלת מבטן נפוחה ויציאות קשות אך אלו תופעות שמוכרות לי מהזרעות בעבר והחזרת מוקפאים (אז התמיכה היתה אוביטרל בלבד). תודה מראש

לא נראה שתופעות הלוואי מעידות על בעיה, אך אם לא יחלפו כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית