היריון pgd ולא מהיריון טבעי... שוב אנחנו :)

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/08/2020 | 14:06 | מאת: נטע

פרופסור תשובתך חשובה לנו ולכן שואלים שוב ... כתבת שבדיקת בטא שלילית בווסת בסיכויים גבוהים שוללת היריון מיחסים לפני כן. שאלתינו - יש דרך לפני ההחזרה לוודא בצורה מוחלטת שאין היריון טבעי לפני ההחזרה של העובר שעבר pgd ולא שנקלטנו טבעי מיחסים לפני הווסת? לאחר הווסת לא נקיים כלל יחסים כדי ליצור לנו ביטחון. למען השקט הנפשי שלנו .... בדיקת בטא שבוע אחרי הווסת תיצור לנו וודאות כזו שאין היריון מיחסים שהתקיימו לפני הווסת? תודה לך !!!

אפשר לחזור על הבטא לפני ההחזרה, למרות שספק אם זה נחוץ.

25/08/2020 | 00:15 | מאת: נטע

תודה לך פרופסור. בטא שלילית לפני ההחזרה כן תיתן לנו וודאות שהיריון בעזרת השם הוא מההחזרה ולא מיחסים שקוימו לפני הווסת של ההחזרה?

נכון

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית