טיפולים לפני כל הזרעה תוך ריחמית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/08/2020 | 12:32 | מאת: הודיה

שלום פרופ. זידמן דניאל . אני לראשונה לפני טיפולי הזרעות תוך רחמיות (לפני כמה ימים מלאו לי 41 :O ) . הכל הכל תקין אצלי - פרופיל הורמונלי , מחזור סדיר תמיד מגיל 11 וחצי .. וכמו כן כבר ביצעתי את כלל הבדיקות . פשוט לעולם לא ניסיתי להכנס להריון - לכן אין לי ילדים .. יש לי בבקשה 2 שאלות .. 1- האם קרו מקרים של הריון באמצעות הזרעה תוך רחמית (ללא IVF) - מגיל 39 \ 40 ומעלה ?...... כשהכל תקין וסדיר אוכל לשאול אותך אם יש אחוזי הצלחה לכך ?...(מזרע הכי טוב שיש שעובר את ההשבחה\הכנה ..) אני כל כך חוששת.. מה דעתך ? 2- מהם ההורמונים \ תרופות שהיית ממליץ להזרעה הראשונה..\ שניה \ שלישית ? וכמה הזרעות היית ממליץ לבצע לפני IVF בגיל שלי ?.. (מעל 40....) . אזכיר שלעולם לא ניסיתי להיכנס להריון בדרך כלשהי.. גם לא בדרך טבעית והכל תקין . תודה !

1. סיכויי ההצלחה לא גבוהים, כ- 5% למחזור. אך נולדו לא מעט ילדים בריאים בשיטה כזו. לא יותר מ -2-3 הזרעות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית