אוטרגסטן במקום אנדומטרין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/08/2020 | 09:11 | מאת: מיכל

שלום, עד תחילת הטיפולים (התחלנו בהזרעות עכשיו IVF) השלב בין הביוץ לווסת היה תקין לחלוטין, מאז שאני לוקחת אנדומטרין הוא התקצר בשלושה ימים. רוצה להחליף לאוטרגסטן (החזרת מוקפא בקרוב, מחזור טבעי). האם בגלל שאנדומטרין לא עשה את העבודה ובגלל שצורת הספיגה זהה גם האוטרגסטן לא יעשה את העבודה? האם עדיף לקחת משהו אחר? הטיפולים קשים לי אף יותר מהרגיל (רגישה להרבה תרופות) ואני לא רוצה לאבד החזרה בגלל בעיות פרוגסטרון. רב תודות.

אין הבדל גדול בין התכשירים. את יכולה להוסיף תמיכה עם זריקות פרוגסטרון או דופסטון דרך הפה, אם את מוטרדת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית