לאחר מספר כשלונות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/08/2020 | 20:59 | מאת: יעל

שלום פרופ' בת 40, ללא בן זוג ולכן בטיפולי פוריות עם זרע תורם. בעברי הקפאת ביציות לשימור פוריות. לפני 9 חודשים הזרעה ראשונה עם הורמונים ותמיכת אוביטרל - הריון. אך התפתח לא תקין והסתיים עם ציטוטק בשבוע 8. לאחר מכן 3 הזרעות, שוב הכנה עם הורמונים ותמיכת אוביטרל. בכולן איחור במחזור של 3 ימים ואז הגיע מחזור (לא נערכה בדיקת הריון בגלל האוביטרל). מחזור אחרון - החזרת 2 מוקפאים (הוקפאו לפני שנה), שניהם יום 5 והוגדרו יפים מאוד. מחזור טבעי, הורמונים מצויינים ורירית מצויינת. תמיכה באוביטרל. 5 ימים איחור במחזור אך אתמול הגיע (שוב לא נערכה לפני בדיקת הריון בגלל האוביטרל). איך נכון להתקדם מכאן? נותר לי עובר קפוא אחד יום 5 ורק לאחר שאשתמש בו אוכל לעשות מחזורים טריים. מה כדאי לבדוק? מה אפשר לשנות כדי שיצליח? הרופא הציע לטרזול, האם כדאי? חשבתי אולי על הזרעה ובנוסף החזרה של העובר יום 5. האם אפשרי? תודה מראש.

הזרעה ובנוסף החזרה של העובר יום 5. אפשרי, ניתן גם לבקש אישור חריג מהקופה לאור גילך והעובדה שיש לך רק עובר בודד מוקפא.

05/08/2020 | 11:36 | מאת: יעל

תודה על המענה. האם כדאי לנסות להוסיף לטרזול? האם תוספת לטרזול מאפשר החזרה והקפאה? האם מאפשר מחזור טבעי?

אין יתרון מיוחד ללטרזול, אם הביוץ שלך סדיר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית