בדיקת אבהות.........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/08/2020 | 10:09 | מאת: שיר

שלום רב, אני בשבוע 11 ואשמח למידע לגבי בדיקת אבהות שרוצה לעשות כבר בשלב הזה. יודעת שבארץ אפשר לעשות בתהש רק עם צו בית משפט ואז הבדיקה מתווספת בסיסי שליה או במי שפיר. הבדיקה הפרטית בחול היא באמצעות בדיקת רוק של האב הפוטנציאל ובדיקת דם שלי. רציתי לדעת מדוע שתי הבדיקות שונות והאם זה אומר שהבדיקה בחול פחות אמינה? בדיקת רוק מול הבדיקה שעושים בתהש ? תודה :)

הבדיקה בחול פחות אמינה, ומן הסתם פחות קבילה בבית משפט, כי אין בהכרח פיקוח מי נתן את דגימת הרוק וכו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית