תנגודת לאינסולין שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/08/2020 | 19:28 | מאת: אלה

שלום, האם יכול להיות מצב שאין תנגודת לאינסולין בדם (לפיהדיקות דם העמסת סוכר) אך כן יש תנגודת לאינסולין בשחלות? אם כן, כיצד ניתן לבדוק לגבי תנגודת בשחלות? האם אפשר להיפטר מתנגודת לאינסולין ע"י תזונה נכונה ופעילות גופנית, או שזה לכל החיים? תודה מראש

מה זה תנגודת לאינסולין בשחלות? לא ידעתי שיש קולטנים לאינסולין בשחלות? שינוי באורח החיים, קרי תזונה ופעילות גופנית יכולים להפחית תנגודת אינסולין לכל החיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית