אחרי החזרת עובר שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/08/2020 | 14:42 | מאת: שרה

שלום פרופ אני בטיפול ivf 2 ושבוע אחרי החזרת עובר קפוא מטופלת עדיין ב2 אסטרופם בוקר ו2 ערב 2 נרות בוקר ו2 נרות ערב ולפני יומיים הכנסתי נרות ללא המוליך והרגשתי ממש גוש ענקי מה שלא הרגשתי קודם.... כמובן שנלחצתי מאוד מהתחושה זה מרגיש כמו כדור פינגפונג שהלכתי ישר לבדיקה אצל הדוקטור והוא אמר שהכל תקין וזה צוואר הרחם. השאלה שלי איך זה שחודשיים לא הרגשתי לעולם את התחושה הזאת יש לציין שאני ממש כבר מכירה איך העסק מרגיש שם. האם זה סימן לטובות? האם צוואר הרחם ככה יורד שמרגישים אותו? לא קיבלתי תשובה ברורה חוץ משהכל תקין ברוך השם🙏. אודה לתשובתך.

צוואר הרחם לא משתנה אנטומית בשלב הזה של הטיפול, אבל לא נראה שיש סיבה לדאגה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית