הפלה טבעית בפעם שנייה באותו השבוע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/08/2020 | 08:20 | מאת: גלי

הייתה לי הפלה שנייה בשבוע 5 מאותה התורמת.לי נאמר שכל העוברים בלסטו ומעולים.הרופא נתן לי בדיקות קרישיות שיצאו תקינות אך משקלי הוא גבוה 109 קילו.לדבריי הרופא הסיבה היא במשקל שלי הואמרוצה הפסקה חצי שנה ואז חזרה לטיפול.אני כבר בהרזייה אולם האם יש עוד נתונים שצריך לבדוק? (עשיתי היסטורוסקופיה הוסר לי פוליפ זעיר ולפניי ההחזרה שהייתה הפלה שנייה בתגלה לי עוד פוליפ .)הרופא טוען שהרזייה דרמטית תשפר סיכויי קליטה משמעותית...

ירידה במשקל בוודאי תסייע לך בהיריון, אבל בד"כ הבעיה היא בעובר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית