הפסקת תמיכה ואי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/07/2020 | 14:18 | מאת: אלה

שלום פרופסור זיידמן, אני אחרי סבב ivf חמישי בו הוחזר עובר אחד בדירוג גבוה ביום 2 (מכיוון שהייתה הפרייה יחידה). ביום 10-11 לאחר השאיבה כאבי מחזור די חזקים והייתי בטוחה שיתחיל דימום למרות התמיכה (קרה לי בטיפול קודם שהדימום הגיע לפני בדיקת הבטא ולמרות התמיכה). ביום 12 לא היה זכר לכאבים. ביום 13 לאחר השאיבה עשיתי בדיקת בטא שיצאה שלילית ובאותו יום גם הפסקתי תמיכה. יומיים אחרי היו מעט כאבי מחזור למשך כמה דקות שעברו ולא חזרו. היום 3 ימים לאחר הפסקת תמיכה אין כאבים, התכווצויות או זכר לוסת. האם תקין? מתי לצפות למחזור והאם יש צורך לחזור על בדיקת בטא או שאין סיכוי שהתוצאה תהיה שלילית 13 יום לאחר שאיבה ובכל זאת יהיה הריון? אציין שקיבלתי תמיכה של אנדומטרין×3, אסטרופם ודופסטון×2. תודה!

אין כמעט סיכוי שהתוצאה תהיה שלילית 12 יום לאחר ההחזרה ובכל זאת יהיה הריון. אם הווסת מאחרת במספר ימים כדאי לחזור על בדיקת הבטא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית