הערכת מועד הביוץ במחזורים לא קבועים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/07/2020 | 06:55 | מאת: דנית

שלום לך האם כשאורך המחזור אינו קבוע וה-3 האחרונים היו באורכים שונים בין 21 לבין 27 ימים-יש לעשות ממוצע וממוצע זה להפחית 14 ימים וזה לצורך העניין המועד המשוער של הביוץ במחזור הנוכחי? גיל 45 וכבר לא בטיפול רפואי והאם להפחית 14 ימים או בין 12 ל14?כי במקום מסויים קראתי להפחית 14 ובמקום אחר קראתי שבין 12 ל-14.לא שההבדל כזה גדול אבל רציתי לדעת מה נכון. והאם זה תקף גם בגילי תודה

30/07/2020 | 21:19 | מאת: דנית

אולי זה לארלוונטי אבל fsh בתחילתו של אחד המחזורים האחרונים האלה היה 17 וחצי.ומה שתארתי היו 3 מחזורים לפני הנוכחי-אז 3 לפני הנוכחי אורכו היה 21 ימים,2 לפני הנוכחי היה 25 ו-1 לפני היה 27. אם כך,החל מאיזה יום של המחזור הנוכחי תמליץ על קיום יחסים לפי יום כן ויום לא ועד איזה יום?

מיום 7.

31/07/2020 | 05:13 | מאת: דנית

ועד איזה יום להמשיך ביחסים בנסיון להרות?

שבוע

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית