בדיקת אסטרדיול - האם תקין?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/06/2020 | 17:40 | מאת: דניאל

שלום, אני בת 31, כחלק מפרופיל הורמונלי כדי להתחיל תהליך של הקפאת עוברים, ערכתי בדיקת אסטרדיול שיצאה פחות מ100 pmol/l. יש לציין שערכתי את יתר הפרופיל לפני חצי שנה - הרופא שכח להכליל שם בדיקת אסטרדיול. 1. האם העובדה שערכתי את בדיקת הסטרדיול בנפרד מיתר הפרופיל ההורמונלי תהווה בעיה מבחינת ההליך? האם לא יקבלו את התוצאות בשל כך? 2. הבדיקה נערכה ביום ה-2 לווסת, האם היא תקינה?

1. נכון. צריך לעשות בדיקת אסטרדיול ו- FSH באותו מועד. 2. תקינה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית