האם אפשר להסתמך או שלא כדאי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/06/2020 | 10:37 | מאת: סתיו

שלום ב 3.6 לקחתי אוביטרל שלם לפני שאיבה.. ו ב 8.7 אחרי החזרה לקחתי עוד אוביטרל שלם. ז"א אוביטרל שלם לפני 14 יום ועוד שלם לפני 9 ימים (הספירה לא כוללת את היום שהזרקתי) 1)האם אפשר להסתמך על בדיקה ביתית שיצאה חיובית? תודה רבה

17/06/2020 | 10:52 | מאת: שכחתי

2) סליחה על התיאור אבל רציתי לדעת אם זה יכול להיות אמין . היה לי כוס סטרילית של בדיקת שתן שבשתן הראשון עשיתי לכוס ורק אחרי שעתיים וחצי בדקתי.. (כוס סגורה שעתיים וחצי) האם זה אמין בצורה כזו או שלא?

בדיקת דם הרבה יותר אמינה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית