גידול עוברים לבלסטוציסטים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/06/2020 | 11:24 | מאת: אורי

שלום, נשאבו 17 ביציות. רק 7 הפריטת(4 ביציות לא בשלות) הזרע הוא זרע תורם. 1. למה ככ מעט הפריות, האם יכול להיות שהזרע לא טוב? 2. האם לגדל לבלסטוציסטים ובכך לאבד עוברים? תודה!

1. יתכן. 2. תלוי בת כמה את ומה איכות העוברים ביום 3.

16/06/2020 | 09:03 | מאת: אורי

תודה על התשובות. אני בת 39.5 אמרו לי במעבדה שמה שלא גל לבלסטוציסט גם ככה לא ישרוד, האם זה לא נכון? איך ניתן לדעת אם הבעיה בתרומת הזרע?

לא מדויק, כי סביר להניח שהתנאים ברחם יותר טובים מהתנאים במעבדה. אפשר להתייעץ עם האמבריולוג במעבדה או להחליף את התורם ולראות אם התוצאה טובה יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית