אחרי 3 החזרות שנכשלו

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/06/2020 | 02:11 | מאת: מצפהההה

צעירה, בטיפולי ivf בגלל בעיות בזרע בעיקר בעיה בתנועתיות. עברנו שאיבת בציות ישנם כ 12 עוברים יום 3. עברנו 3 החזרות ב 2 היה הריון כימי, והראשון היה הפלה( המטומה), מה אפשר לעשות כדי להגדיל את הסיכוי להריון תקין? האם ייתכן שהעוברים האלה לא היו תקינים גנטית, למרות שאני צעירה מאוד.

גם אצל בחורה צעירה יתכנו עוברים שלא תקינים גנטית. אין לי מספיק נתונים לייעץ לך, למשל האם החזירו לך גם בלסטוציסטים? זו שיטה טובה לשפר את ההצלחה אצל נשים צעירות. כדאי לשבת עם הרופא המטפל ולתכנן את המשך הטיפול ביחד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית