האם זה תקין תופעות כאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/06/2020 | 20:03 | מאת: שלי

ערב נעים יום שני עשיתי החזרה פעם ראשונה עובר בן 3.. מאז בחילות חוסר תיאבון (ירידה במשקל) וחולשה מידי פעם.. חשבתי אולי מהתמיכה אסטרופם (למרות שבעבר לקחתי אחרי הזרעות ומהרגע שלקחתי אחרי שעתיים שלוש היה עובר הבחילות וכרגע כל היום נמשך בחילות) אולי פרונטוגסט (100) או מהאנדומטרין? האם זה תקין ממה זה יכול להיות? (ופעם ראשונה יצא שהקאתי היום) תודה רבה

יתכן וזה קשור לתמיכה, בעיקר לאסטרופם. אולי תיקחי את האסטרופם דרך הנרתיק במקום דרך הפה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית