תגובה ירודה לטיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/06/2020 | 16:20 | מאת: אלה

צהריים טובים, האם תגובה ירודה לטיפול הורמונלי היא בהכרח אינדיקציה לרזרבה שחלתית נמוכה? כשהתחלתי את הטיפולים לפני שנתיים פרופיל הורמונלי תקין אך לא בוצעה בדיקת amh. כיום הרופא לא שולח אותי לבדיקות נוספות כי אומר שהתגובה לטיפול היא האינדיקציה הכי טובה לרזרבה נמוכה. האם זה נכון? אין סיבה אחרת שבגללה יכולה להיות תגובה לא טובה? אציין שבוצעו 4 סבבי ivf עם תרופות שונות ובכולן ביציות בודדות בשאיבה ללא עוברים מוקפאים.

הוא צודק, תגובה ירודה לטיפול הורמונלי היא אינדיקציה לרזרבה שחלתית נמוכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית