כאבים בטן תחתונה גב תחתון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/06/2020 | 12:40 | מאת: מיכל

שלום, סבב שלישי של שאיבה, בעבר לא הרגשתי דבר בזמן הזרקות, רק אחרי (בראשונה גם גירוי יתר). ועכשיו יום אחרי זריקה ראונה התחילו כאבים. האם תקין?

לא תקין. כדאי לעדכן את הרופא המטפל אם יש כאבים חריגים.

04/06/2020 | 10:36 | מאת: מיכל

תודה רבה על התשובה המהירה. מתום הטיפול השני (בעיקר אחרי אוביטרל להחזרת מוקפא) יש לי כאבים מדי פעם למשך מספר ימיםעד שבועות (היו גם דימומים למיניהם) ואני בכלל לא יכולה ללכת עם בגדים צמודים בבטן. קשה לתפוס את רופא הפוריות שלי. עשיתי אולטסאונד במיון נשים עכשיו והרופא שם אמר שהכל נראה תקין. האם אני יכולה להמשיך כרגיל בטיפול או שבכל זאת עלי לפנות לרופא פוריות? ממה בעצם החשש? שוב, תודה רבה

צריך להבין למה יש לך כאבים חריגים, בד"כ הטיפול לא מלווה כאבים חמורים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית