הגשת עירעור לוועדה על בקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/05/2020 | 15:19 | מאת: מורן

שלום, 39+אחרי שהייתי צריכה לעבור שאיבה בגלל עיקובי הקורונה שלא יצאה לפועל (דימומים) אמרו לי שהאפשרות ירדה מהפרק. ביקשתי בכל זאת IVF מקופת החולים והבקשה נדחתה. יש לי 5 בלסטוציסטים מלפני כמעט שנה, הוחזר עובר אחד ללא הצלחה (אחרי הזרעות רבות). דיברתי עם הרופא שאמר שדיבר עם הוועדה והיא סרבה לאשר ושאני יכולה לערער אבל הסיכוי שהבקשה שלי תתקבל קלוש. אני בקושי מצליחה לעבור את הטיפולים פיסית ועלי לקחת תרופות נוגדות אלרגיה לאורך כל הטיפול אם אחכה יש מצב שאאלץ לעבור טיפולים רבים שלא אוכל לשאת. מתלבטת מה לעשות, מחזור צריך להגיע כל יום, האם לשלם על טיפול או לחכות לועדה. מדוע נאמר לי שהסיכוי שהערעור יתקבל קלוש, האם הועדה פקטיבית? איך הרופא שלי בבית החולים ידע לומר לי שהסיכוי קלוש ואיך בכלל דיבר איתם, האם זו לא וועדה של קופת החולים? האם יכול להיות שחלק מרופאי בית החולים בוועדה ובגלל זה הוא יודע מראש את תשובתה?

לא הבנתי. סרבו לאשר לך טיפול נוסף בגלל שיש לך עוברים מוקפאים?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית