האם ייתכן היריון עם הנתונים הללו?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/05/2020 | 10:20 | מאת: נירית

שלום , אני בתהליך של תרומת זרע מחול. הייתי עם ידיד ביום 3 לווסת "סקס יבש" היה חיכוך בלבד בינינו ללא חדירה. הייתי עם טמפון. האם ייתכן איכשהו היריון ממנו במצב הנתונים הללו? זרע שאיכשהו חדר טמפון? רוצה להתחיל בסבב הזה את התהליך ומפחדת שלא אדע מאיפה העובר. כמובן שמאז אין ולא יהיה שום מגע. יכולה להיות רגועה בנתונים הללו? תודה.

לא סביר

26/05/2020 | 12:26 | מאת: נירית

פרופסור תודה על תשובתך. לא סביר זה אומר לא ייתכן היריון בתנאים אלו או ייתכן סיכוי קלוש שהזרע חדר טמפון (הייתי גם עם תחתון דק) ואולי כדאי לדחות חודש בגלל זה? מעדיפה שלא לדחות מפאת גילי. אלא אם זו סיבה מוצדקת לדעתך . הביוץ שלי הוא לרוב ביום 13

26/05/2020 | 14:20 | מאת: כלנית

תעשי בדיקת הריון אם את כ"כ חוששת

26/05/2020 | 14:54 | מאת: נירית

אי אפשר לעשות בדיקת היריון עם אוביטרל שאזריק לפני החזרת העובר. לכן שואלת כאן.. וכמובן מעדיפה לא לדחות סבב אם אין סיבה הגיונית.

לא הגיוני שתהרי כך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית