בדיקת קורונה בקופח כללית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/05/2020 | 10:24 | מאת: מבולבלת

היי, האם מישהי בכללית באיזור מרכז הצליחה לעשות בדיקת קורונה ויכולה למסור מידע היכן עושים? יש הפניה, יש אישור לבדיקה אבל אף אחד לא יוצר איתי קשר במרפאה ובכל מקום שפניתי אליו אומרים להמתין... צריכה לעבור הזרעה לקראת סוף השבוע ומרגישה שאפספס את הסבב בגלל בירוקרטיה אובדת עצות ממש... אולי מישהי פה עשתה ויכולה לעזור? תודה רבה!!

תפני למוקד של הקופה. בד"כ אין בעיה להשיג הפניה.

24/05/2020 | 13:48 | מאת: מבולבלת

היי, תודה על התגובה יש הפניה ויש גם אישור כבר ממזמן העניין שאף אחד לא יוצר קשר לתאם תור לבדיקה במוקד ובמרפאה אומרים פשוט להמתין שייצרו איתי קשר אבל הזמן אוזל מבחינת הקרבה לטיפול האם באמת חייב בדיקת קורונה לשני בני הזוג לפני ביצוע הזרעה? או שיש החרגות? תודה רבה.

רשמית זו המדיניות, בפועל יש מרפאות גמישות יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית