ביוץ מאוחר וגילוי הריון?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/05/2020 | 18:50 | מאת: דנית

היי אשמח לדעתך. קיבלתי מחזור ב12.4 המחזורים שלי מאחרים כל חודש, כך שהביוץ כנראה תמיד מתרחש מאוחר לפי ההרגשה שלי הביוץ התרחש בערך ביום ה20 (2.5) עדיין לא קיבלתי מחזור( היום ה41 למחזור) במידה וכן נקלטתי ביום הביוץ, האם יש סיכוי לגלות את זה מאוחר? כלומר אם נחשב מבחינת זמנים עברו רק שבועיים וחצי מהביוץ(למרות שעבר 41 יום מהמחזור) אז יש סיכוי כלשהו שאני לא רואה הריון כי הביוץ היה מאוחר וזה מוקדם מדי לראות ?

23/05/2020 | 15:20 | מאת: דנית

התכוונתי שאם הביוץ היה מאוחר איך אפשר לראןת את זה אחרי שבועיים מהביוץ אם העובר בן שבועיים ןלא ארבע שבועות(שהבנתי שזה השבוע שאפשר לראות הריון)

את גיל ההיריון מחשבים באמת מיום הביוץ.

24/05/2020 | 12:11 | מאת: דנית

אז אם יש לי ביוץ מאוחר אוכל לגלות זאת רק 4 שבועות אחרי הביוץ. ??

שבועיים אחרי הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית