התייעצות בנוגע לביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/05/2020 | 21:22 | מאת: אנונימית

שלום אני ממש מבולבלת אשמח לעצה ב30 לחודש יום חמישי הרגשתי כאבי ביוץ, אי אפשר להתבלבל אני מיד מזהה. היה מלווה ב6.9 חום גוף והפרשות שקופות נמתחות. ביצענו יחסים עקב כך בחמישי שישי שבת. מאז לאורך כל השבוע בניגוב של הפיפי יש לי על הנייר שקוף ונמתח בכמות קטנה, היום(8 ימים אחרי) היה לי בכמות גדולה יחסית, בנוסף שוב מרגישה את הכאבי בטן האלה כמו של הביוץ.. האם שוב ביוץ? יש דבר כזה, זה מרגיש בדיוק אותו הדבר האם רמז לכך שאןלי נקלטתי? מציינת שהמחזורים שלי לא סדירים. 3 מחזורים אחרונים - 26.1 , 7.3 , 12.4 תודה רבה

08/05/2020 | 21:27 | מאת: אנונימית

היי מחדדת שהתכוונתי שב30.4 הרגשתי את הביוץ (19 יום למחזור שזה עוד נשמע הגיוני יחסית לזה שמאחר לי המחזור) והיום שוב אותן התןפעןת(27 יום למחזור) ובהפרש של 8 ימים אשמח לדעת על מה זה מעיד האם יש מצב שיש 2 ביוצים בהפרש של 8 ימים? האם יש מצב שזה סימנים שנקלט הריון?

לא סביר שהיו שני ביוצים בהפרש של 8 ימים, אבל אם היה ביוץ אז יתכן והרית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית