כרומזומלים וסיכויי הצלחה להיכנס להריון??

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/05/2020 | 15:44 | מאת: רינה

שלום!! אני כבת 40 לאחר 2 טיפולי ivf שלא הצליחו, רציתי לדעת מה זה כרומוזומולים והאם זה קשור להצלחת הטיפול? וכן מהם סיכויי ההצלחה בגיל שלי להכנס להריון בלי להתאכזב...?? תודה רבה

כאשר בודקים את העוברים לפני החזרתם לרחם ,רואים שכ- 80% מהעוברים היפים, אצל אישה בגילך, לא תקינים מבחינה כרומוזומאלית ועל כן לא ישתרשו ברחם או שלא יובילו להתפתחות היריון תקין. בהתאם הסיכוי שלך להצליח בכל מחזור טיפול הוא כ- 20%. כמובן שהסיכוי המצטבר במספר מחזורים גבוה יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית