עייפות ואלרגיה האם משפיעים על תוצאות הטיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/05/2020 | 14:44 | מאת: עדי

בס"ד שלום פרו' זיידמן, עברתי 5 החזרות ולצערי לא הושג היריון באף החזרה. עברתי אולטרסאונד תלת מימד והכל היה תקין, הרירית הייתה טובה והעוברים במצב טוב מאוד. מאחר שתמיד מגיעה להחזרה מותשת ועם מעט שעות שינה בגלל העבודה, אני שואלת האם יש לזה השפעה על הצלחת הטיפול ? בנוסף אני אלרגית, האם יכול להיות שהגוף שלי רואה בעוברים פולש זר ודוחה אותם ? תודה רבה רבה

בד"כ ההצלחה קשורה לאיכות הכרומוזומלית של העוברים ולא לאלרגיה או לעייפות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית