דימום בהריון///////////////////////////////////

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/04/2020 | 16:41 | מאת: דניאלה

היי, אני בשבוע 10+1 (לאחר החזרת מוקפא PGD) אני סובלת מהפרשות חומות בניגוב ומדי שבוע גם כמה טיפות של דם טרי אני נבדקת כל שבוע ונאמר לי שהכל תקין הפסקתי תמיכת דופסטון לפני מס' ימים(הדימומים היו עוד לפני הפסקת התמיכה) שאלתי היא - ממה יכול לנבוע דימומים כאלה ? האם זה יכול להעיד על סיכון להריון ? חשוב לי לציין שיש לי גם עצירות וכל פעם אחרי שאני מתאמצת בשירותים מגיע דם טרי מס' טיפות

דימום בהיריון יכול לעורר דאגה מאחר שלעתים הוא נובע מהיפרדות חלקית של השליה. כדאי אצלך לשלול טחורים מדממים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית