האם אפשר להיקלט ככה? שוב שואלת.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/04/2020 | 17:20 | מאת: רותם

דוקטור זיידמן שלום....קראתי את תשובתך לגבי שאלתי (בגלל שיש לי פטרייה בנרתיק ואני נמנעת מקיום יחסי מין אז האם אפשרי שבעלי יגמור בחוץ ואני יחדיר את הזרע באמצעות האצבעות לתוך הנרתיק בזמן ביוץ) וענית שכמעט ובלתי אפשרי להרות בצורה הזאת אבל אני רןאה לפעמים חלק מהתגובות שרושמים שאם ובמידה גומרים קרוב לנרתיק קיים חשש להריון מכיוון שהזרע יכול לגלוש לפתח הנרתיק ואף לשחות עד לחצוצרות...אשמח להסבר בנושא הזה כי קצת איבדתי חלק מהתגובות.

בשביל להרות צריך שכמות גדולה של זרע תגיע מהפתח של צוואר הרחם לחצוצרות. הסיכוי להרות מכמות זעירה של זרמה, מרוחקת מצוואר הרחם, היא בהתאם נמוכה מאד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית