ביוץ חלש............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/04/2020 | 22:49 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר.. כאשר אני עושה טיפול ההורמונים (אסטרודיל ) גדלים יפה למספ' גבוהים וכאשר איני עושה טיפולים יש ביוץ אך ההורמונים משמעותית יותר נמוכים.. לצערי עברתי 2 הפלות (ממש תוך מס' ימים מהרגע שגיליתי על הריון) בחודשים בהם לא עשיתי כלום ..האם יש קשר לביוץ שהוא יותר חלש כנראה ולכן פוגע בהשתרשות? כמו כן מפתיע אותי שדווקא בטיפולים הכל מתפתח כשורה ולא נקלט ודווקא בטבעי נקלט אך תוך מס' ימים נופל..

הפלות מוקדמות הן אירוע שכיח ובד"כ קשורות לאיכות העובר ולא לביוץ עצמו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית