עוצמת מחזור/ תהליך הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/04/2020 | 03:45 | מאת: סיגל

שלום רב, בת 37, מעוניינת לבצע תהליך הקפאת ביציות. המחזור שלי סדיר אך בעבר היה עוצמתי יותר (3 ימים זרם חזק ועוד 2-3 של היחלשות). לאחרונה: יום 1 הזרם חזק מאוד ואז ממש נחלש (כתמים בלבד למשך עוד 2-3 ימים). על מה זה מצביע? האם יש משמעות או השלכות מכך על הרזרבה השחלתית/איכות הביציות שנותרו? רמת ה- FSH שלי 12 יחידות ו- AMH גדול מ- 1 ng/ml

אין לזה משמעות. מספר הזקיקים בשחלות באולטראסואנד בתחילת המחזור ו- AMH הרבה יותר משמעותיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית