דעתך כישלון בנסיונות להריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/04/2020 | 19:38 | מאת: איגי

שלום פרופ זיידמן היקר, בת 28 ללא ילדים וללא הפלות אפילו ללא הריון כימי וכו׳ מנסה כ 1.5 להיכנס להריון ללא הצלחה עברתי 2 הזרעות ו 2 החזרות ivf פרופיל הורמונלי תקין היסטרוסקופיה תקינה , רירית מגיעה לגודל 6-6.5 בשיא(למעט לפני השאיבה שהגיעה ל 8 אבל אני סקפטית ) . ב ivf לאחר שאיבה נשאבו 20 הופרו 18 הוקפאו 4 עוברים באיכות מצויינת . מסקנה הבעיה לא בזרע/בביצית/בעובר כנראה בהשתרשרות... יש חשד לרחם חד קרני אבל לפי הבנתי זה לא אמור להשפיע לפחות על הקליטה. 1.רציתי לדעת מה דעתך לנוכח הנתונים האם אתה חושב שבאמת העובר לא מצליח להשתרש 2.אני מאוד מיואשת ולא רואה את האור , האם לדעתך היית ממשיך להחזיר חודש אחרי חודש עוברים בתקווה שמתישהו זה יתפוס או בודק משהו אחר? תודה!

1. בעיות השתרשות נובעות בד"כ מבעיה בעובר ולא ברירית. 2. קשה משתי החזרות להסיק הרבה, מלבד חוסר מזל. בגילך בד"כ רק אחד מכל 3-4 עוברים נקלט. ככה שזה נראה שקצת התמדה תפטור כנראה את הבעיה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית