חוסר פעילות אחרי קרינון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/03/2020 | 18:55 | מאת: שירי

1. עברתי החזרת עובר מוקפא יום 4. בעת ההחזרה הרופא אמר שהעובר מצויין ובעל 8 תאים. רק בדיעבד חשבתי שאיך זה יכול להיות שלעובר יום 4 יש 8 תאים. יש לציין שאני בעצמי הגעתי ״מוכנה״ ליום 4. 2. אני מקבלת קרינון לתמיכה (ההחזרה היתה בסבב טבעי עם אוביטרל ביום ההחזרה). אני לוקחת אותו בערב. אני קוראת פה בפורום שצריך להיות בפעילות אחרי האוביטרל, ואני לא הייתי. שאלתי ואמרו לי שלא צריך. שאלתי-האם העובדה שלא הייתי בפעילות עם הקרינון עשויה לפגוע בהשרשה? (יום 8). תודה רבה

1. כנראה שהעובר התחלק לאט. 2. לא יפגע בהשרשה, אבל אולי יהיו לך יותר גושים בהפרשות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית