גירוי יתר בשחלות. .....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/02/2020 | 11:14 | מאת: Talcohe

בת 35 , בבדיקות פרופיל הורמונלי ביום ה4 למחזור התקבלו תוצאות לא הכי טובות הרזרבה השחלתית נמוכה הרופא נתן מינון גונאל אף 300 ליום החל מהיום השני למחזור אני חוששת שהמינון די גבוה ושיהיו לי תופעות לוואי חייבת לשאול אותך האם יש אפשרות שבגלל שזה מינון גבוהה אני יסבול מתופעות לוואי קשות? מה התופעות של התרופה הנ''ל ? האם עלולה לסבול מגירוי יתר שחלתי ? מה מצפה לי אני נורא חוששת

מינון יתר יכול לגרום לגירוי יתר שעלול להתבטא בנפיחות של הבטן והגדלה של השחלות. אם את חוששת, את יכולה לבקש מהרופא המטפל להפחית את המינון.

16/02/2020 | 11:41 | מאת: שוב אני

האם אתה חושב שמינון שכזה עלול לגרום לי לגירוי חמור? אני סומכת על הרופא שלי ואני חושבת שיש לכך סיבה שהוא נתן לי מינון שכזה אך אני בחיים לא השתמשתי בתרופות האלה וזזה מפחיד אותי שהתופעות שלהן יהיו לי קשות האם יש לי ממה לחשוש? בזמן נטילת התרופה מומלץ לשתות הרבה מים?

אלו מינונים מקובלים. כאשר יש גירוי שחלתי מומלץ להקפיד על שתייה מרובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית