בדיקת era שאלה לגביה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/02/2020 | 11:06 | מאת: ליאור

שלום פרופסור. אני בת 30 אחרי 2 החזרות בלסטו באיכות טובה שכשלו, כאשר כל הנתונים האחרים טובים. יש לי ילד בן שנה וחצי מהריון טבעי (עם הורמונים), והייתה לי לפני חצי שנה הפלה בשבוע 13 - הריון שנבע מהזרעה. השאלה היא האם בדיקת era רלבנטית עבורי במידה וכבר הצלחתי להיכנס להריון פעמיים (אך לא בהליך של IVF - שנובע מאיכות הזרע). תודה רבה לך!

בדיקת ERA אמורה לסייע בתזמון החזרת העוברים. למרות שיעילות השיטה עדיין לא ברורה, יתכן והיא יכולה לסייע לתזמן את מועד החזרת הבלסטוציסט אצלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית