הפריה חוץ גופית שאלותתת לפרופסור זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/02/2020 | 19:18 | מאת: לילי מהמרכז

היי ערב טוב האים אני יכולה לנסות להיכנס להריון בעזרת הפריה למרות שאני בתולה ואם כן אז איך זה מתבצע הרי שבהפריה ובכלל בטיפולים פוריות ישנם בדיקות שהן פולשניות אני ככל הנראה ארצה לעבור את התהליך הזה כבר בקרוב ורוצה לדעת לאן אני הולכת מכאן נגיד והתחלתי את הטיפול מה לגבי מעקבי זקיקים אמרו לי שזה מתבצע רק הגישה וגינלית וחלק שאומרים שזה לא מחייב ואם את בתולה לא יעשו בגישה זו ושזה לא מקובל מה הנכון?

את מעקבי הזקיקים באמת ניתן לבצע על פני הבטן. את השאיבה וההחזרה חייבים לעשות דרך הנרתיק, אך את שניהם ניתן לעשות בהרדמה.

20/02/2020 | 20:40 | מאת: לילי מהמרכז

היי דוקטור שאלה נוספת אליך האם המעקב החיצוני יכול לפגוע לי ממש בדיוק של הזקיקים .? או שזה בסדר לדעתך ? אני צריכה לשתות הרבה מיים לפני?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית