הזמן שבין הביוץ לתחילת המחזור הבא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/02/2020 | 08:27 | מאת: אלון

בהתכתבות הקודמת לא ענית על אחת השאלות כי או שלא ניסחתי אותה נכון או שלא הבנת בדיוק את כוונתי בשאלה אז אנסח מחדש במקום מסויים קראתי שמניחים שבין הביוץ והמחזור הבא אם לא ניקלט הריון עוברים בין 12 לבין 14 ימים ולא בהכרח 14. בגיל מבוגר כמו 45 הסבירות יותר גבוהה שפרק זמן זה שבין ביוץ למחזור הבא יהיה קצר יותר-לכיוון 12 יום,או ארוך יותר-לכיוון 14 יום?

עם הגיל מה שמתקצר זה הקדמת הביוץ. אם הגופיף הצהוב מתפקד טוב הווסת לא אמורה להקדים לאחר הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית