תודה רבה על המענה......

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/02/2020 | 08:08 | מאת: אפרת

תודה רבה על המענה .. אני קצת מודאגת ואשמח לעוד בירור קטן. אני בת 28 ו fsh קצת מדאיג יחסית לגילי.. אבל כל פעם יוצא לי תוצאה שונה.. פעם ממש טובה פעם פחות. 1) אם יצא לי ביום השלישי לווסת תוצאה טובה, וביום הרביעי פחות טובה, איך אדע למה להתייחס? 2) אני רוצה לעקוב אחרי fsh במשך חודשיים שלוש והמחזורים עדיין מאוד דלילים עם בקושי כתמים,(עקב גרידה) האם כדי לקבל את התוצאות גם במחזורים כאלה דלילים, או שכדי לחכות שהדימום יחזור לעצמו? 3) ברגע שיש אסטרדיול מעל 200 בידיוק, ה fsh יורד באופן מלאכותי, האם 220 נחשב גם גבוה? *סליחה אם יצא כפיליות בשאלות. פשוט מאוד מוטרדת תודה רבה

1. תלוי ברמות האסטרדיול במקביל. 2. מה שחשוב שרמות האסטרדיול יהיו נמוכות <200 פיקומול לליטר. 3. לא.

12/02/2020 | 09:59 | מאת: אפרת

פרופ זיידמן תודה רבה על המענה! אני מנסה לשאול בצורה הכי קצרה אבל יוצא שאני לא מבינה את התשובה. אפרט את תוצאות הבדיקות לאחר ההפלה יום 3 וווסת {ווסת עם כתמים בלבד, 3 חודשים אחרי הפלה } E2 -219 PMOL/L FSH 6.50 פרוגסטרון פחות מ 2 ---------------------------- יום 2 לווסת {ווסת דלילה כתמים בלבד חודשיים אחרי הפלה} E2 -199 PMOL/L FSH 7.30 פרוגסטרון 2.8 יום 3 לווסת { ווסת דלילה כתמים -נעשה יום אחרי התוצאה מעל} E2 -163 PMOL/L FSH 8.30 פרוגסטרון 2.7 ביחס לכל התוצאות מעליי עשיתי פרופיל ביום 4 לווסת .ווסת תקינה עם כמות דימום תקינה E2 -272 PMOL/L FSH 9.40 פרוגסטרון פחות מ 2 לפי ניסיונך העשיר לאחר תוצאות אלה 1) האם עליי לבדוק amh? 2) האם תוצאות של רזרבה מחשידות יחסית לגילי {28} תודה רבה סליחה על האורך!!!!!!!

12/02/2020 | 10:18 | מאת: אפרת

3) אחרי שכתבתי את תוצאות האסטרודיול בפרופיל הורמונלי בזמן מחזור דליל מאוד האם ניתן להסתמך עליהם?

1. אפשר. 2. לא. נראה תקין.

3. כן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית