הפריה חוץ גופית סיסטיק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/02/2020 | 15:55 | מאת: אבי

שלום אובחנתי בתור נשא של הגן של סיסטיק פיבוריז וחוסר מולד של צינור הזרע בעקבות כך. רציתי לברר איך יודעים אם יש זרע ? ואת התהליך של ההפריה האם ההפריה עובדת כרגיל והאישה צריכה לעבור את כל ההליך הרגיל שכולל מתן תרופות לביוץ הזרקות וכדומה?או שבעקבות כך שהבעיה אצל הגבר זה חוסך ממנה כמה דברים ? תודה

לא ניתן לדעת אם יש זרע עד שעושים שאיבה מהאשך, אבל בדיקה פיזיקלית ובדיקות הורמונליות יכולות לסייע בהערכה. האישה צריכה לעבור הכנה רגילה. נחסך ממנה בעיקר ההתלבטות איזה טיפולי פריון לבחור.

08/02/2020 | 18:50 | מאת: אבי

תודה על המענה איך מתבצעת בדיקה פיזיקלית ? איזה טיפולי פיריון היא אמורה לעשות? תודה על התשובה

האורולוג בודק את גודל ומרקם האשכים. היא אמורה לעשות הפריה חוץ גופית. http://www.baby4u.co.il/Content.aspx?id=1036

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית