אנטיביטוקה...........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/02/2020 | 13:05 | מאת: אפרת

שלום יצא לי תרבית שתן לא תקינה. מעל 100 אלף urine.. . רופא משפחה הביא לי אנטיטוקבה מקרודמטין 100, במשך שלוש פעמיים ביום. רק מחר יש לי תור לרופא פריון יום חמישי אמורה לעשות בטא.. האם מותר לקחת או שיש השפעה שלילית לטיפול? הבנתי שגם מסוכן לא לטפל תודה

03/02/2020 | 13:09 | מאת: אפרת

עוד שאלה ששכחתי 2) אין לי צריבה ולא כאב ולא כלום .. האם יש מצב שהבדיקה לא יצאה תקינה? .

חיידק בשתן ללא תסמינים זה ממצא שכיח. הטיפול לא יפריע לטיפולי הפריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית