טיפול ארוך מהרגיל וזקיקים קטנים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/02/2020 | 10:27 | מאת: מנור

שלום, אני עושה פרוטוקול קצר שכבר ביצעתי בעבר, החל מהיום השני למחזור אני מקבלת דקפפטיל 0.1 ו-600 מ"ל של מנופור.בד"כ מתבצעת לי שאיבה ביום ה-16. אתמול הייתי ביום ה-16 ויש לי זקיקים בגודל 10-15 מ"מ בלבד. הבדיקה הבאה תהיה ביום ה-18 זאת אומרת שהשאיבה תהיה לכל המוקדם ביום ה-20, האם זה הגיוני? בנוסף, לשמחתי יש לי 8 זקיקים, בד"כ מגיעה ל1-5 זקיקים. מה הסיכוילשאוב ביצית מזקיקים קטנים 10-13? תודה על התשובה

בד"כ ביציות בשלות מגיעות מזקיקים בקוטר 15 ממ ויותר.

03/02/2020 | 13:36 | מאת: מנור

תודה רבה על התשובה, האם האורך של הטיפול הגיוני ביחס לזה שמדובר על פרוטוקול קצר? שאיבה תהיה ביום ה-20 ומעלה. תודה

באמת ארוך מהצפוי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית