הריון עם רחם חד קרני

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/01/2020 | 22:30 | מאת: אנונימי

היי, אשמח לדעת האם יש הנחיות מיוחדות להריון עם רחם שאובחן כחד קרני? צריכה להיות זהירה יותר? לעשות יותר מעקבים? לפי מה שהבנתי מדובר בהריון בסיכון גבוה בגלל הרחם החד קרני כי יש יותר סיכוי להפלות ולידות מוקדמות.. אציין שלפני חצי שנה עברתי הפלה בשבוע 8 בגלל הפסקת דופק אני ממש בתחילת הריון ואשמח לדעת אם יש משהו שכדאי לשים לב אליו או לעשות..

צריך לעשות מעקב היריון צמוד ואף לשקול תפירת צוואר הרחם, בגלל הסכנה ללידה מוקדמת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית