בטא 9 ימים אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/01/2020 | 20:32 | מאת: אלה

עשיתי היום בטא 9 ימים אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפא. הרופא אמר לי לעשות עוד יומיים (11 ימים אחרי החזרה) אבל שמעתי מרופאים אחרים שאפשר לעשות 9 ימים אחרי והתוצאות מהימנות. יצא שלילי היום אז אין יותר תקווה לתוצאה אחרת ביום חמישי? כי אני יודעת שהבטא מכפילה את עצמה כל יומיים אז אם נגיד עוד יומיים זה יהיה חיובי (הלוואי), אז גם היום הייתי אמורה לראות תוצאה חיובית, לחלק לשתיים. נגיד עוד יומיים יהיה 50 אז היום בכל זאת היתי צריכה לראות 25 בטא. קשה לי לחשוב שאם היום היה שלילי אז עוד יומיים יהיה חיובי.

אכן סביר שאם היום היה שלילי אז עוד יומיים גם יהיה שלילי, אבל לפעמים יש הפתעות.

24/01/2020 | 13:39 | מאת: מימי

האם יש מקרים שב ivf העובר ישתרש מאוחר והפרשת הביטא תהיה מאוחרת . כאילו למשל הביטא תתחיל רק ביום 14 אחרי החזרת בלסטו ?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית