הזרעה........... ....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2020 | 18:51 | מאת: נורית

שלום אני לפני הזרעה ורירית יחסית דקה.. הזרעה על בסיס גונל. הרופא שמקסימום אקח אסטרופם אחרי הביוץ . האם זה נכון לעשות כך? פשוט זכור לי שאמרת שחשוב שרירית תיהיה עבה בביוץ עצמו.. אשמח לתשובה תודה רבה ערב נעים

לא בטוח שמתן אסטרופם לאחר הביוץ ישפיע על עובי הרירית, אבל ניתן גם להרות לעתים עם רירית דקה.

21/01/2020 | 08:04 | מאת: נורית

בוקר טוב תודה על תשובתך.. האם זה לא נכון איך שהרופא פעל בכך שלא קיבלתי אסטרופם תוך כדי גונל? אמר שלא לוקחים יחד. וגם שאחרי ביוץ אקבל הסביר משהו עם העובר והרירית שאחרי זה בסדר.. תודה רבה

לא מקובל לתת אסטרופם תוך כדי גונל, מאחר שהזריקות בד"כ מעלות יפה את רמות האסטרדיול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית