שאלה לפרופ זיידמן היקר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/01/2020 | 20:18 | מאת: ימית

היי יש לי 2 שאלות 1. מה זה זריקות שומניות לתמיכה בטיפולים אחרי ההחזרה ואיפה מקבלים אותם ואיך זה הולך? 2.שמעתי שיש נשים (דתיות) וגם לא דתיות שבטיפולי פוריות כגון הפריה חוץ גופית עושות את המעקב זקיקים בגישה רגילה ולא דרך הנרתיק? והאם זה מקובל? תודה שבוע טוב בשורות טובות

1. זריקות פרוגסטרון. ניתן לקבל מהרופא המטפל. 2. זה אפשרי, אבל לא מקובל כי זה פוגע בדיוק המעקב.

20/01/2020 | 09:28 | מאת: ימית

תודה על המענה המהיר ואם מדובר פה על בחורה שהיא בתולה אז זה לא יהיה אפשרי לבצע את הטיפול? (שואלת בשביל חברה)

אפשר במקרה כזה לעשות בדיקות אולטראסאונד על פני הבטן, אבל זה דורש קצת יותר זמן וסבלנות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית